OVER ONS
We kunnen u precies uitleggen wat we doen
maar eerst lossen we uw probleem op!
Vanuit de schoolbanken gestart in 1996 met een visie dat netwerken alles en iedereen zouden verbinden in de toekomst. Dat thuiswerken normaal zou worden, dat winkelen, het kijken van films en betalingen voor iedereen mogelijk zouden worden. Dat het Internet alles en iedereen zal gaan verbinden en dat informatie binnen handbereik zou zijn voor iedereen. Deze visie is inmiddels werkelijkheid geworden en heeft geleid tot enorme veranderingen in de manier waarop we leven, werken en communiceren.

Onze motivatie halen we elke dag weer uit het beter, sneller, efficienter en eenvoudiger maken van de complexe technologie dit hedendaagse communicatie mogelijk maakt.
27 Jaar
In 1996 is NETCO gestart door twee studenten in Haarlem. Nog vóór ISDN werd uitgerold en World Online bestond. Ja, al zo lang!
Onze oudste klant is al twintig jaar klant bij ons. Relaties bouwen en onderhouden is voor ons net zo belangrijk als netwerken bouwen en onderhouden...
20-jaar klant
Alle onze engineers zijn gecertificeerd voor de prodcuten van Juniper, Cisco, Fortinet, Zabbix

100% Kennis
‘The answer is always simple’
is een gevleugelde uitspraak binnen ons bedrijf

Netco werd in 1996 opgericht door twee studenten en is uitgegroeid tot een gewaardeerde dienstverlener op het terrein van veilig internet. Voor diverse grote en kleine bedrijven, in binnen- en buitenland, verzorgen wij dataverkeer zonder interrupties of schadelijke bijwerkingen. We ontwerpen, bouwen en beheren veilige netwerken.


‘The answer is always simple’, is een gevleugelde uitspraak binnen ons bedrijf. Echter de weg naar het antwoord is vaak gecompliceerd en vereist veel ervaring en diepgaande kennis.


Vanaf de eerste dag ligt bij Netco de nadruk op het vergaren van kennis binnen ons vakgebied. We investeren om een goede kennispartner te zijn. Zo wordt er veel tijd, geld en aandacht besteed aan het opleiden en certificeren van onze medewerkers. Ze behoren daarom tot de hoogst gecertificeerde IT-ers en daar zijn we trots op. Of het hier nu gaat om Cisco, Linux (RedHat / CentOS), Zabbix, Ipv4/Ipv6 kennis. Wij hebben het in huis op het hoogste nivo.

Ons Team
De beste mensen, maken het beste team!
 • Martijn van der Ende
  Oprichter en voormalig CEO
 • Shahriar Golyardi
  Manager Sales & Operations
 • Wendy den Bak
  Finance & Inkoop
 • Bart Meijder
  Engineer
 • Raymond Kuiper
  Engineer
 • Jelle Stoel
  Devops
 • Sherwyn de Graaf
  Helpdesk & Delivery
 • Ramjad Ramataur
  Engineer
 • Twan Kamans
  Engineer
 • Wouter
  Junior engineer