Netwerk
Security
Netwerk
Beheer
Netwerk
Monitoring
Retail
Netwerk
Datacenter
Diensten
Managed
VPN
Managed Diensten
Netwerk Security
Een schaar is onbetwist de beste manier om je netwerk te beveiligen. Het biedt 100% zekerheid tegen hackers, virussen en bedrijfsspionage.

Sinds de oprichting in 1996 hebben we bij Netco de focus gehad op digitale veiligheid. Het netwerk veilig houden, je data veilig houden en de systemen veilig houden. Uitgangspunten zijn hierbij altijd: de beveiliging moet praktisch haalbaar zijn, het moet centraal te beheren zijn en het moet binnen een organisatie passen. Hierbij gebruiken we producten en oplossingen van grote bekende merken, zoals Cisco, Fortinet, Checkpoint, Juniper. Onze engineers zijn allemaal gecertificeerd voor de producten van deze fabrikanten om zodoende elk project succesvol te kunnen afronden.
Wij beheren netwerken groot en klein. Of het nu gaat om wifi, ethernet of glasvezelnetwerken van vijf tot vijfduizend nodes, wij ontwerpen, bouwen en beheren het voor u.

Onze jarenlange ervaring op het gebied van het ontwerpen en bouwen van netwerken stelt ons ook in staat netwerken op een juiste manier te beheren. We gebruiken diverse monitoring- en managementtools om grote en kleine omgevingen te beheren en mogelijke problemen of risico's te signaleren. Zo kunnen we knelpunten oplossen en zorgen dat systemen altijd up-to-date zijn. We rapporteren we hierover periodiek aan de klant, zodat onze kennis inzicht verschaft in de status en het functioneren van het netwerk.
Netwerkbeheer
Netwerkmonitoring
Al sinds de start van ons bestaan, meer dan vijfentwintig jaar geleden, monitoren wij systemen en netwerken voor onszelf en onze klanten. Tienduizenden devices hebben wij in actieve monitoring.
Een van de belangrijkste onderdelen van het netwerkbeheer is netwerkmonitoring, want zoals het spreekwoord gaat: 'Meten is weten en gissen is missen'. Wij houden er van om honderden variabelen in ieder netwerk continu door te meten en te controleren. Alleen op die manier is het mogelijk om proactief problemen te identificeren en op te lossen, de prestaties van het netwerk te optimaliseren en de beveiliging van het netwerk te waarborgen. Door netwerkmonitoring kunnen we trends en patronen in de netwerkgegevens identificeren en deze gebruiken om toekomstige problemen te voorkomen. Op deze manier helpen we onze klanten om een stabiel, veilig en efficiënt netwerk te behouden, zodat ze zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten en succesvol kunnen zijn.
Retailnetwerk
Ons retailnetwerk biedt een veilige, schaalbare en flexibele oplossing voor de uitdagingen binnen het retaillandschap.Het is de drijvende kracht achter de snelle expansie van grote partijen in Nederland en daarbuiten. De grootste, en ook een heleboel kleinere, retailers gingen u voor. Wij gebruiken een mix van xDSL, glasvezel en 4G/5G om een uptime van 100% te creëren voor uw retaillocatie. Als grondleggers van de 3G-backup, tegenwoordig ook bekend als SD-networking of Software Defined networking, zijn we in staat om uw netwerk op een slimme manier te beheren en de prestaties te optimaliseren. Dit zorgt voor een naadloze verbinding tussen uw retaillocaties en uw centrale infrastructuur. Ons retailnetwerk biedt niet alleen betrouwbaarheid en veiligheid, maar ook flexibiliteit en schaalbaarheid, zodat uw netwerk kan meegroeien met uw bedrijf. Door onze jarenlange ervaring en expertise in de retailsector kunnen we u helpen bij het opzetten van een netwerk dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen.
Datacenterdiensten
Onze managed diensten maken gebruik van diverse datacenters. We delen onze datacenterkennis en -ervaring graag met u. Daarom bieden we naast kennis en ervaring ook ruimte aan in onze datacenters.

De datacenterruimte waarover wij beschikken bevindt zich voornamelijk in de randstad. Zo hebben wij meerdere locaties in Amsterdam, maar ook in Rotterdam of Delft kunnen we voorzien in uw rackspace-behoefte.
Tegenwoordig verhuizen veel bedrijven hun applicaties en systemen naar cloudproviders zoals Azure, Google of AWS. Meestal in een hybride vorm waarbij een aantal systemen op hoofdkantoor, distributiecentrum of andere locaties nog steeds aanwezig blijven. Netco zorgt bijvoorbeeld voor de Van-koppeling tussen de cloud en uw systemen op locatie. Hierdoor creëren wij een veilige en betrouwbare verbinding tussen uw lokale netwerk en de cloud, zodat uw bedrijf kan profiteren van de voordelen van cloudcomputing, zoals schaalbaarheid en flexibiliteit, zonder in te leveren op prestaties en veiligheid. Bovendien bieden wij monitoring en beheer op afstand van deze verbindingen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten en wij de rest voor u regelen. Onze jarenlange ervaring met het bouwen en beheren van VPN-verbindingen stelt ons in staat om u de beste oplossing te bieden voor uw specifieke behoeften en doelen.
Managed VPN
Meer informatie over hoe we dit doen?
Neem contact met ons op!